Select Page

Uno Säännöt

Lämpimästi tervetuloa sivustolle unoregler.com! Olemme tehneet Unon sääntöjen lukemisesta ja ymmärtämisestä huomattavasti helpompaa kuin mitä pakettiin sisältyy. Voit aloittaa välittömästi käyttämällä pikakäytäntöämme: miten Unoa pelataan, jossa käymme läpi pelin vaihe vaiheelta, tai voit lukea viralliset Unon säännöt alempana. Navigoi nopeasti klikkaamalla jotakin Unokorteistamme:

Pikakatsaus miten Unoa pelataan
viralliset uno säännöt
uno usein kysytyt kysymykset
pdf uno säännöillä
Miten Unoa pelataan pikaopas

Pikakäynti: Miten Unoa pelataan?

Meidän oppaamme avulla pääset aloittamaan Uno-pelin hetkessä. Opas sopii sekä ensikertalaisille että niille, jotka haluavat kerrata sääntöjä. Käymme läpi, miten Uno-peliä pelataan ja kuinka pääset alkuun nopeasti. Jos haluat syventää tietämystäsi säännöistä, löydät viralliset Uno-säännöt myös tältä sivulta.

Aika:

 • 3 minuuttia

Tarvitset:

 • Paperia ja kynän pisteiden laskemiseen
 • Uno-korttipakan
vaihe 1
1

Jakaa Kortit

Kaikki pelaajat nostavat yhden kortin. Korkeimman kortin nostanut tulee jakajaksi (henkilö, joka jakaa kortit). Symbolikortit lasketaan nollaksi. Jakaja sekoittaa ja jakaa 7 korttia jokaiselle pelaajalle.

vaihe 2
2

Muodosta VETO-pino

Laita loput kortit pinoksi pöydän keskelle kuvapuoli alaspäin. Tästä pinosta nostat kortteja pelin aikana, siksi sitä kutsutaan VETO-pinoksi.

vaihe 3
3

Aseta ensimmäinen kortti

Kortteja jakanut henkilö nostaa ensimmäisen kortin ja kääntää sen symbolipuoli ylöspäin. Kortti asetetaan VETO-pinon viereen ja se on ensimmäinen kortti uudessa pinossa, johon tulet laskemaan kortit. Tätä pinoa kutsutaan HEITTO-pinoksi.

vaihe 4
4

Aloita Unon pelaaminen

Ensimmäinen pelaaja (jakajan vasemmalla puolella) aloittaa pelin. Pelaajan on pelattava kortti, joka vastaa HEITTO-pinon ensimmäisen kortin väriä tai on samaa numeroa tai symbolia. Kortti laitetaan ensimmäisen kortin päälle. Tämän jälkeen on seuraavan pelaajan vuoro.

Jos ensimmäinen kortti on erikoiskortti (tunnetaan myös tapahtumakorttina), lisätietoja toiminnasta löydät kohdasta 6.

vaihe 5
5

Nosta kortti

Nosta kortti VETO-pinosta, jos et voi pelata korttia. Jos on sinun vuorosi eikä sinulla ole kädessäsi korttia, joka vastaa HEITTO-pinon päällimmäistä korttia, nosta kortti VETO-pinosta. Jos voit pelata tämän kortin, saat tehdä sen heti.

Jos et voi pelata sitä, säästä kortti ja vuoro siirtyy seuraavalle pelaajalle.

vaihe 6
6

Erikoiskortit

Nosta 2: Kun pelaat nosta-kaksi-kortin, seuraavan pelaajan on nostettava kaksi korttia NOSTO-pinosta ja pelaaja menettää vuoronsa. Jos se on ensimmäinen kortti NOSTO-pinosta, pelaaja vasemmalla nostaa kaksi korttia.

Suunnanvaihto: Kääntökortin pelaaminen vaihtaa pelin suunnan. Jos se on ensimmäinen nostettu kortti NOSTO-pinosta, jakaja aloittaa ja peli jatkuu vastapäivään.

Ohitus: Ohituskortin pelaamisen seurauksena seuraava pelaaja menettää vuoronsa. Jos pelaatte kahdestaan, on sinun vuorosi uudelleen. Jos se on ensimmäinen kortti NOSTO-pinosta, ohitatte pelaajan jakajan vasemmalla puolella, ja tämän pelaajan vasemmalla oleva pelaaja aloittaa pelin.

Jokeri: Jokeri-kortilla avulla voit valita minkä tahansa värin. Jos se on ensimmäinen kortti NOSTO-pinosta, pelaaja jakajan vasemmalla puolella valitsee jatkossa käytettävän värin.

Nosta 4 -jokeri: Nosta 4 -jokeri-kortilla voit vaihtaa väriä ja seuraavan pelaajan on nostettava neljä korttia NOSTO-pinosta ja hän menettää vuoronsa. Jos se on ensimmäinen kortti, se palautetaan keskelle pinoa ja nostetaan uusi kortti.

Sekoita kortit -jokeri: Sekoita kortit -jokeri pelaamisen yhteydessä keräät KAIKKI kortit KAIKILTA pelaajilta. Sekoita kortit ja jaa ne takaisin. Jos se on ensimmäinen kortti HEITTO-pinossa, jakajan vasemmalla puolella oleva pelaaja valitsee jatkossa käytettävän värin.

Mukautettava jokeri : Mukautettava jokeri  voit kirjoittaa omia sääntöjäsi. Jos se on ensimmäinen kortti HEITTO-pinossa, jakajan vasemmalla puolella oleva pelaaja valitsee jatkossa käytettävän värin.

vaihe 7
7

Muista sanoa Uno!

Älä unohda sanoa “Uno!”, kun sinulla on jäljellä yksi kortti. Peliä pelataan, kunnes jollakulla on enää yksi kortti jäljellä. Tällöin hänen on sanottava “Uno!”.

Jos pelaaja unohtaa sanoa “Uno!” ja hänellä on yksi kortti jäljellä, ja tämä huomataan, pelaajan on nostettava kaksi korttia pakasta.

Jos kukaan ei huomaa ja seuraava pelaaja pelaa kortin tai nostaa kortin VETO-pinosta, peli jatkuu ilman rangaistusta.

vaihe 8vaihe 8
8

Kuka voittaa

Pelaa viimeinen korttisi voittaaksesi kierroksen. Kun sinulla on yksi kortti jäljellä, olet lähellä kierroksen voittamista. Jos on sinun vuorosi ja voit pelata viimeisen korttisi, voitat.

Jos et voi pelata viimeistä korttiasi, sinun on nostettava kortti VETO-pinosta. Pelaaja, joka saa kädestään kaikki kortit ensin, voittaa.

vaihe 9
9

Pisteiden laskeminen

Laske pisteet jokaisen kierroksen jälkeen paperille. Pelaaja, joka pääsee ensimmäisenä eroon korteistaan, saa pisteet vastustajien jäljellä olevista korteista. Pisteet lasketaan seuraavasti:

 • Numerokortit: Kortin arvo (0-9)
 • Vedä kaksi -kortti, Käännä -kortti & Ohita -kortti: 20 pistettä
 • Värivalinta -kortti & Vedä neljä -kortti: 50 pistettä
 • Sekoita -kortti & Henkilökohtaiset kortit: 40 pistettä

Ensimmäinen pelaaja, joka saavuttaa 500 pistettä, voittaa!

Viralliset Uno-säännöt

Viralliset Uno Säännöt

Alla löydät Uno-pelin viralliset säännöt, jotka sisältyvät pakkaukseen, kun ostat Unon. Nämä säännöt ovat täydelliset sinulle, jos sinulla ei ole sääntöjä käden ulottuvilla ja tarvitset tietoa jostakin erityisestä. Jos etsit vastausta tiettyyn kysymykseen, saatat löytää sen meidän Uno UKK -osiossa.

Jos sinulla on vanhempi versio Unosta, saatat huomata, ettei sinulla ole suhteellisen uutta sekoituskorttia tai yksilöllisiä kortteja. Jos näin on, voit ohittaa ne osiot, jotka kuvaavat näitä kortteja.

Tiesitkö, että löydät tiiviin ja tyylikkään Uno säännöt PDF-tiedoston sivun alareunasta? Voit tallentaa sen puhelimeesi tai tulostaa sen, jolloin sinulla on aina Uno säännöt käden ulottuvilla. Tämä on erityisen kätevää, kun olet matkalla!

Sisältö

112 korttia:

 • 19 sinistä korttia – 0-9
 • 19 vihreää korttia – 0-9
 • 19 punaista korttia – 0-9
 • 19 keltaista korttia – 0-9
 • 8 nosta 2 -korttia – 2 sinistä, vihreää, punaista ja keltaista
 • 8 suunnanvaihtokorttia – 2 sinistä, vihreää, punaista ja keltaista
 • 8 ohituskorttia – 2 sinistä, vihreää, punaista ja keltaista
 • 4 jokerikorttia
 • 4 nosta 4 -jokeria
 • 1 sekoita kortit -jokeri
 • 3 mukautettavaa jokerikorttia
Uno kortti

Pelin tavoite

Tavoitteena on päästä ensimmäisenä eroon kaikista kädessä olevista korteista ja saada pisteitä vastapelaajien käteen jäävistä korteista. Eri erissä saadut pisteet lasketaan yhteen, ja pelin voittaa se, joka saa ensimmäisenä kokoon 500 pistettä.

Valmistelut:

 1. Jokainen pelaaja nostaa yhden kortin. Suurimman numeron nostanut pelaaja saa jakaa kortit (erikoiskortit vastaavat tässä nollaa).
 2. Jakaja sekoittaa pakan ja jakaa jokaiselle 7 korttia.
 3. Loppu pakasta asetetaan pöydälle kuvapuoli alaspäin. Tästä tulee nostopakka.
 4. Päällimmäinen kortti käännetään ja asetetaan pakan viereen. Tästä tulee poistopakka.

HUOM: Jos poistopakan ensimmäiseksi kortiksi käännetään jokin erikoiskortti (symbolikortti), katso kohdasta “Erikoiskortit”, miten pitää toimia.

Aloita Peli Uno

Pelin kulku

Pelin aloittaa se, joka istuu jakajan vasemmalla puolella.

Kun oma vuorosi tulee, lyö poistopakkaan joko samannumeroinen tai samanvärinen kortti tai sellainen kortti, jossa on sama symboli (eli samanlainen erikoiskortti; ks. “Erikoiskortit”) kuin poistopakassa päällimmäisenä olevassa kortissa.

ESIMERKKI: Jos poistopakan päällimmäisenä on punainen 7, sen päälle on lyötävä joko toinen punainen kortti TAI mikä tahansa 7. Siihen voi lyödä myös jokerin (ks. “Erikoiskortit”).

Ellei sinulla ole sopivaa korttia, sinun täytyy nostaa nostopakasta yksi kortti. Jos se on sopiva, voit pelata sen heti. Ellei se ole sopiva, vuoro siirtyy seuraavalle.

Vaikka kädessä olisi sopiva kortti, sitä Ei tarvitse lyödä pöytään. Ellet halua lyödä sitä pöytään, sinun täytyy nostaa nostopakasta yksi kortti. Jos se on sopiva, saat lyödä sen heti pöytään, mutta muuta korttia et saa enää lyödä.

Erikoiskortit

Dra-tva-kort

Nosta 2 – Kun lyöt tämän kortin pöytään, seuraavan pelaajan täytyy nostaa kaksi korttia ja hän menettää vuoronsa. Nosta 2 -kortin saa lyödä vain toisen samanvärisen kortin tai toisen nosta 2 -kortin päälle. Samaa sääntöä noudatetaan, jos kortti käännetään pelin alussa aloituskortiksi.

uno vandkort

Suunnanvaihto – Kun lyöt tämän kortin pöytään, pelisuunta vaihtuu (jos peli on kulkenut myötäpäivään, sen suunta kääntyy vastapäivään, ja päinvastoin). Tämän kortin saa lyödä vain toisen samanvärisen kortin tai toisen suunnanvaihtokortin päälle. Jos suunnanvaihtokortti käännetään pelin alussa aloituskortiksi, ensin on jakajan vuoro pelata ja sen jälkeen peli lähtee kulkemaan vastapäivään eikä myötäpäivään, kuten tavallisesti.

hoppa over kort uno

Ohitus – Kun lyöt tämän kortin pöytään, vuoro siirtyy seuraavana vuorossa olevan ohi (hän menettää vuoronsa). Tämän kortin saa lyödä vain toisen samanvärisen kortin tai toisen ohituskortin päälle. Jos ohituskortti käännetään pelin alussa aloituskortiksi, peli ohittaa jakajan vasemmalla puolella istuvan pelaajan, ja hänestä seuraava pelaaja aloittaa pelin.

fargvalskort joker uno

Jokeri – Kun lyöt pöytään tämän kortin, saat valita, millä värillä peliä jatketaan (voit valita minkä tahansa värin, myös saman, jota pelattiin, ennen kuin löit jokerin pöytään). Jokerin saa lyödä pöytään, vaikka kädessä olisi jokin muukin sopiva kortti. Jos jokeri käännetään pelin alussa aloituskortiksi, jakajan vasemmalla puolella istuva pelaaja saa valita, mitä väriä pelataan.

dra fyra kort joker uno kort

Nosta 4 -jokeri – Kun lyöt pöytään tämän kortin, saat valita, mitä väriä pelataan JA seuraavan pelaajan on nostettava 4 korttia ja hän menettää pelivuoronsa. Mutta muista: Saat lyödä tämän kortin pöytään vain, jos sinulla Ei ole sopivan VÄRISTÄ korttia (saat kuitenkin lyödä sen, vaikka kädessäsi olisi sopivan numeroinen kortti tai sopiva erikoiskortti). Jos kortti käännetään pelin alussa aloituskortiksi, pane se takaisin pakkaan ja nosta toinen.

HUOM: Jos epäilet edellisen pelaajan lyöneen nosta 4 -jokerin pöytään sääntöjen vastaisesti (eli tilanteessa, jossa hänellä olisi ollut kädessään sopiva kortti), voit haastaa hänet. Haastamasi pelaajan on näytettävä sinulle (haastajalle) korttinsa. Jos olit oikeassa, hän joutuu nostamaan 4 korttia etkä sinä. Jos haastamasi pelaaja ei ollut lyönyt korttia sääntöjen vastaisesti, sinun täytyy nostaa jokerikortin määräämät 4 korttia JA lisäksi vielä 2 korttia (yhteensä 6)!

Sekoita kortit -jokeri – kun pelaat tämän kortin, kerää KAIKKI kortit JOKAISELTA pelaajalta. Sekoita kaikki kortit keskenään ja jaa ne sitten takaisin pelaajille aloittaen vasemmalla puolellasi olevasta pelaajasta. Jaa kaikki kortit. Jotkin pelaajat voivat saada enemmän tai vähemmän kortteja kuin heillä oli ennen jokerikortin pelaamista. Peli jatkuu samassa pelisuunnassa. Tämä kortti on myös jokeri, joten kortin pelannut pelaaja saa valita pelattavan värin. Jos tämä kortti käännetään pelin alussa aloituskortiksi, jakajan vasemmalla puolella oleva pelaaja valitsee pelattavan värin.

individuella kort

Mukautettava jokeri – kirjoita korttiin mikä tahansa oma sääntö pehmeällä lyijykynällä. Voit keksiä minkä tahansa säännön tahansa, kunhan kaikki pelaajat suostuvat siihen. Päätä ennen pelin aloitusta, kuinka monta mukautettua jokeria peliin otetaan. Voit käyttää yhtä tai kaikkia kolmea korttia. Kyseessä on jokerikortti, jonka saa lyödä pöytään, vaikka kädessä olisi jokin muukin sopiva kortti. Saat myös valita värin, jolla peliä jatketaan. Jos tämä kortti käännetään pelin alussa aloituskortiksi, jakajan vasemmalla puolella oleva pelaaja valitsee pelattavan värin. 

HUOM: Tekstin voi pyyhkiä kortista pois, joten voit kirjoittaa uuden säännön jokaista peliä varten!

Mukautettavien korttien käyttö

Mukautettavien korttien käytössä vain mielikuvitus on rajana. Voit nopeuttaa niiden avulla peliä, lisätä siihen strategiointia tai pakottaa jonkun tekemään jotain hassua. Tässä on muutamia
ideoita omien sääntöjen keksimiseksi:

 1. Seuraavan pelaajan on otettava lisää kortteja, kunnes hän saa tietyn värisen kortin.
 2. Kaikkien paitsi sinun on heitettävä jokerikorttinsa pois.
 3. Jos seuraava pelaaja ei voi pelata korttia, hänen on otettava kolme korttia nostopinosta.
 4. Saat uuden pelivuoron.
 5. Seuraavan pelaajan on otettava kortteja tai heitettävä kortteja pois kunnes hänellä on 7 korttia.
 6. Kaikkien pelaajien on heitettävä kortteja pois (tai otettava lisää) kunnes kaikilla on 3 korttia.
 7. Kaikkien on pelattava kortit näkyvillä siihen saakka, kunnes on uudelleen sinun vuorosi.
 8. Kerro vitsi. Jos kukaan ei naura, nosta 4 korttia. Muussa tapauksessa heitä kaikki korttisi yhtä
  korttia lukuun ottamatta pois (älä unohda huutaa “UNO!”).
 9. Seuraava pelaaja ei saa koukistaa kyynärpäitään siihen saakka, kunnes joku huutaa “UNO!”
 10. Seuraavan pelaajan on esitettävä parhaansa mukaan kukkoa tai kanaa ja otettava 4 korttia.
näin päätät pelin

Korttien loppuminen

Kun pelaat toiseksi viimeisen kortin, sinun täytyy huutaa “UNO” (“yksi”) sen merkiksi, että sinulla
on enää yksi kortti jäljellä. Jos unohdat huutaa “UNO” ja se huomataan ennen kuin seuraavan
pelaajan vuoro alkaa, sinun täytyy nostaa kaksi korttia.

Erä päättyy, kun joltakin pelaajista loppuvat kortit. Tämän jälkeen lasketaan pisteet (ks. Pistelasku)
ja uusi erä voi alkaa.

Jos erän viimeinen kortti on nosta 2 -kortti tai nosta 4 -jokeri, seuraavan pelaajan täytyy nostaa
sen mukainen määrä kortteja. Nämä kortit lasketaan mukaan kokonaispistemäärään.

Jos kaikilla pelaajilla on kädessään kortteja siinä vaiheessa, kun pakka loppuu, kortit sekoitetaan
uudestaan ja peli jatkuu.

Uno kortti

Officiella Uno regler

Pistelasku

Kussakin erässä se, joka pääsee ensimmäisenä eroon korteistaan, saa pisteitä kaikista toisten käteen jääneistä korteista seuraavasti:

Kaikki numerokortit (0–9): Numeron osoittama pistemäärä
Nosta 2: 20 pistettä
Suunnanvaihto:  20 pistettä
Ohitus: 20 pistettä
Jokeri: 50 pistettä
Nosta 4-jokeri: 50 pistettä
Sekoita kortit -jokeri: 40 pistettä
Mukautettava: 40 pistettä

Pelin voittaminen

Pelin VOITTAA se, joka saa ensimmäisenä kerätyksi 500 pistettä.

Toinen tapa laskea pisteet ja voittaa

Pisteet voidaan laskea myös niin, että jokainen laskee yhteen eri erissä käteensä jääneiden korttien pistemäärän. Kun joku pelaajista pääsee 500 pisteeseen, se jolla on vähiten pisteitä, voittaa.

Uno säännöt UKK

Uno UKK – Usein Kysytyt Kysymykset

os sinulla on kysymyksiä, on hyvin mahdollista, että löydät vastauksen meidän Uno UKK-osiossamme. Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin, jotka liittyvät peliin.

Jos haluat päästä nopeasti alkuun, suosittelemme Uno-opastamme tai Uno-sääntöjen lukemista. Jos haluat tallentaa tai tulostaa säännöt, voit ladata Uno säännöt PDF-tiedoston täältä.

Jos huomaat, että jokin kysymys puuttuu, olet tervetullut ottamaan yhteyttä meihin, niin voimme auttaa sinua löytämään vastauksen kysymykseesi. Saatamme myös lisätä kysymyksesi tähän osioon, jolloin voimme auttaa muita, jotka ihmettelevät samaa asiaa!

Miten Unoa pelataan?

Uno pelataan vuorotellen laittamalla pöydälle kortteja, jotka vastaavat päällimmäisen kortin numeroa, väriä tai symbolia. Yksinkertaiset ohjeet ja viralliset säännöt löydät yläpuolelta.

Kuinka monta korttia on Unossa?

Unossa on yhteensä 112 korttia. Tutustu pelin kulkuun sivustollamme.

 • 19 sinistä korttia – 0-9
 • 19 vihreää korttia – 0-9
 • 19 punaista korttia – 0-9
 • 19 keltaista korttia – 0-9
 • 8 nosta 2 -korttia – 2 sinistä, vihreää, punaista ja keltaista
 • 8 suunnanvaihtokorttia – 2 sinistä, vihreää, punaista ja keltaista
 • 8 ohituskorttia – 2 sinistä, vihreää, punaista ja keltaista
 • 4 jokerikorttia
 • 4 nosta 4 -jokeria
 • 1 sekoita kortit -jokeri
 • 3 mukautettavaa jokerikorttia
Kuinka monta korttia jokaisella pelaajalla pitäisi olla Unossa?
Alussa jokaiselle pelaajalle jaetaan 7 korttia. Lue lisää jakamisesta sivultamme.
Voiko Unossa laittaa kaksi korttia kerralla?
Yleensä voi pelata vain yhden kortin kerrallaan, ellei säännöissä toisin mainita
Voiko Unossa laittaa useamman kortin samanaikaisesti?
Standardisääntöjen mukaan ei voi, mutta joissakin kotisäännöissä tämä saattaa olla sallittua.
Millä korteilla voi lopettaa Unossa?
Voit lopettaa millä tahansa kortilla, kunhan sanot “Uno” jäljellä ollessasi yhden kortin kanssa.
Mitä 'Uno' tarkoittaa?
‘Uno’ tarkoittaa ‘yksi’ ja sitä sanotaan, kun pelaajalla on enää yksi kortti kädessä.
Milloin pitäisi sanoa 'Uno'?
Kun sinulla on enää yksi kortti jäljellä, sinun pitäisi sanoa ‘Uno’.
Mitä tapahtuu, jos unohdan sanoa 'Uno'?
Jos unohdat sanoa ‘Uno’ ja joku huomaa sen, sinun on nostettava kaksi lisäkorttia.
Mitä kortit tarkoittavat Unossa?
Kukin kortti on toimintakortti tai numeroitu kortti, jolla on erityinen sääntö. Selitykset löytyvät sivultamme.
Pitääkö minun pelata kortti, jonka nostin nostopakasta?
Et ole velvoitettu pelaamaan nostamaasi korttia välittömästi.
Milloin en saa pelata 'nosta neljä' -korttia?
Et saa pelata ‘nosta neljä’ -korttia, jos kädessäsi on kortti, joka vastaa pöydällä olevan kortin väriä.
Onko olemassa erityisiä Unon sääntöjä kahdelle pelaajalle?
On olemassa muutamia erityissääntöjä, jotka koskevat kahden pelaajan pelejä. Lue lisää sivultamme.
Saako Unon sääntöjen mukaan lopettaa kahdella kortilla?
Et voi lopettaa peliä kahdella kortilla; sinun on pelattava kortit vuorotellen.
Mitä tehdään Unon sääntöjen mukaan, jos en voi pelata yhtään korttia?
Jos et voi pelata, sinun täytyy nostaa kortti nostopakasta.
skriv ut uno regler gratis

Uno Sääntökirja PDF

Alapuolelta löydät Uno-pelin viralliset säännöt, jotka sait mukaasi peliä ostaessasi. Uno on ajaton peli, ja kuten kaikkien muiden perhepelien kanssa, on helppo hukata peliohjeet.

Tämä on erityisen yleistä, jos pelaat vain silloin tällöin tai olet matkoilla. Siksi olemme luoneet PDF-tiedoston, jonka voit joko tulostaa tai tallentaa tietokoneelle, puhelimelle tai tabletille. Näin Uno säännöt ovat aina vain klikkauksen päässä, kätevästi saatavilla myös silloin, kun internet-yhteys ei ole käytettävissä!

Ota Yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää tai pohdintaa? Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssamme? Käytä tällöin alla löytyvää yhteydenottolomaketta.

 

12 + 7 =

Avustukset ja Palaute

Uno, joka on ollut osana elämäämme vuodesta 1971, on erittäin arvostettu peli kotona Suomessa ja maailmalla. Useat sukupolvet ovat pelanneet peliä kotona, ystävien kanssa, päiväkodissa ja koulussa.

Unoregler.com on itsenäinen projekti, joka haluaa edistää ja helpottaa yhden maailman suosituimman ja hauskimman korttipelin, Unon, pelaamista. Teemme tämän selittämällä, miten Unoa pelataan oppaassamme, mutta löydät myös oikeat Unon säännöt, jotka tulevat paketin mukana täältä. Tiedämme itse, että monet eivät ole säilyttäneet sääntöjä pakkauksesta ja että talon säännöt voivat erota huomattavasti!

Haluamme osoittaa suuren kiitoksen kaikille teille, jotka olette myötävaikuttaneet sivustoon ja antaneet palautetta. Tavoitteemme on aina ollut ja tulee aina olemaan tarjota kaikki sisältö täysin ilmaiseksi. Tämä on mahdollista kiitos kaiken tuen, jonka olemme saaneet kumppaneiltamme alla, mikä mahdollistaa kaikkien sivuston kulujen kattamisen. Suuri kiitos teille!